perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ooolala - muotia peräti 80% alennuksella

Uudehko sivusto nimeltään Ooolala.fi on erikoinen shoppailuklubi joka tarjoaa erilaisia arvokkaitakin merkkituotteita suorastaan shokeeraavan edullisesti tai suoraan sanottuna halvalla. Katalogissa on niin miesten- kuin naistenvaatteitakin sekä asusteita ja koruja.

Koruosiossa tarjolla muun muassa Ponte Povello merkkinen hieno sterlinghopeinen kivisormus hintaan 46 euroa. Kyseisen tuotteen alkuperäinen hinta on peräti 257 euroa. Kyseessä on siis 82 prosentin alennus... Huh.

www.ooolala.fi

Miestenosastolta löytyi tyylikäs harmaa Ralph Lauren kauluspaita, joka on sataprosenttista puuvillaa. Hintaa paidalla oli 54 euroa, alkuperäisen hinnan ollessa vaikuttavat 195,30 euroa. Tässäkin tuotteessa oli mahtava 72 prosentin alennus.

Vintage Gucci Boston käsilaukku hintaan 288,99 euroa, alkuperäinen hinta 961 euroa eli 70 prosentin alennus.

Hieman UGG kenkiä muistuttavat, valkomustilla hymynaamoilla koristellut Elite Goby saappaat lähtisivät vain 41,33 eurolla, alkuperäinen hinta 195,30 euroa. Huhhuh!

Sivusto vaikuttaa todellakin oikealta kultakaivokselta muodin ystäville. En ole vielä tilannut Ooolalasta mitään, mutta sivusto on tehty erittäin houkuttelevaksi. Muutamien suomalaisten nettiarvostelujen mukaan kauppa käy ja tuotteet tulevat perille..Tuotteet ovat alkuperäisiä, väärennöksiä he eivät myy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.